Zupa makaronowa z łososiem




















Ten noodle polewka jest prawie identyczna mój kurczak skorupy polewka. Jedyna różnica to łosoś był używany i dodałam czerwoną paprykę. To jest pierwszy raz używałem łososia w polewce i byłem pod wrażeniem przy jak dobrze ono trzyma je kształt i smakuje naprawdę dobry. Teraz mam nowy sposób gotowania łososia, ponieważ daje mi to pomysł na stworzenie innych zupnych dań z łososia.

Naprawdę kochałam te dwa rodzaje zupy makaronowej, oczywiście możesz użyć innego rodzaju suszonego makaronu, który masz w domu. Ty możesz łatwo gotować dużego garnka i cieszyć się je dla dni. Daje mię próbować i sprzężenie zwrotne do mnie ya!





Dzielę się tym makaronem z Presto Pasta Nights, wydarzeniem stworzonym przez Ruth z Once Upon a Feast. W tym tygodniu gospodarzem jest Daphne z More Than Words! Sprawdź pyszny round up na 16 kwietnia!




















Składniki
:Oliwa z oliwek1/2 biała/żółta cebula, posiekana1 liść laurowy8 pomidorów winogronowych, przecięte na pół
1/4 czerwona papryka, cienko pokrojona lub posiekana 1 filet z łososia, pokrojony w kostkę, marynować z białym winem i białym pieprzem1/2 muszle filiżanki 1/2 filiżanki mrożone mieszane warzywaDash z suszonego tymianku
szczypta suszonego oregano
Szczypta suszonej pietruszkiSól do smakuCzarny pieprzKurczak lub bulion warzywnyMetoda
:
1. W średniej wielkości rondlu, dodać w niektórych oliwy z oliwek, około 1-2 łyżki. Dodaj w cebuli i mieszać-smażyć aż pachnące. Dodać liść laurowy, dobrze wymieszać. Dodaj w pomidorach winogronowych i czerwonej papryce i mieszać- dobrze.
2. Dodać mrożone mieszane warzywa i dobrze wymieszać. Dodaj odrobinę soli, aby doprawić składniki. Dodaj bulion z kurczaka lub warzyw, dość dużo, ponieważ jest to zupa i chcesz również ugotować makaron muszelki.
3. Dodaj makaron muszelki, zamieszaj i gotuj na wolnym ogniu, aż makaron się ugotuje. Po ugotowaniu, dodaj pokrojonego w kostkę łososia, ostrożnie wmieszaj do zupy, przykryj i pozwól łososiowi się ugotować, tylko kilka minut. Odkręć i dopraw do smaku suszonymi ziołami i czarnym pieprzem.
4. Przed podaniem wyjmij liść laurowy.